Muntplein

Amsterdam Centrum

Uitgelicht

Beschikbare woningen

Prachtige appartementen aan het Muntplein in het centrum van Amsterdam
Ontwikkeld aan het Muntplein in een monumentaal pand naar ontwerp van H.P. Berlage.
 
 Bekijk hier de VR beelden:
https://www.3dvastgoedfotografie.nl/liv-residential/muntplein/video.mp4 & https://www.3dvastgoedfotografie.nl/liv-residential/muntplein/video.mp4

Het appartementencomplex is een rijksmonument aan het Muntplein uit 1895. Het is ontworpen door H.P. Berlage als kantoorgebouw van de “Nederlanden van 1845”, een voorganger van Nationale Nederlanden. Het gebouw heeft een mooie historie die nog goed zichtbaar is in de prachtige details van het gebouw. Alle appartementen zijn voorzien van een moderne keuken en badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche met glazen douchewand. Daarnaast bevindt de toilet zich in een aparte ruimte. 

Ook qua locatie zit u goed in Muntplein. Midden in het hart van Amsterdam bent uw op loopafstand van winkels en restaurant. Op het muntplein heeft u een fraai uitzicht op de Munttoren. Daarnaast zijn de bus, de tram en de metro op loopafstand bereikbaar. De metrohalte Rokin van de Noord-zuidlijn ligt op 300m afstand.

Het getransformeerde gebouw is gasloos en zeer energiezuinig. Voor de warmtelevering heeft elk appartementen zijn eigen lucht-waterwarmtepomp. Alle woningen zijn voorzien van een individuele mechanische ventilatie met warmteterugwinning. 
Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht voor jouw specifieke wensen

Gemakkelijk

Huren was nog nooit zo eenvoudig door ons overzichtelijke verhuurproces

Snel

Vind jouw droomwoning vandaag