Werkwijze

Welke stappen moet je volgen tijdens jouw zoektocht naar de geschikte huurwoning?

Wie is LIV Residential?

LIV Residential is het verhuurplatform van Orange Capital Partners. Orange Capital Partners is eigenaar van ruim zesduizend huurwoningen in Nederland en Ierland en actief sinds 2014. De beschikbare woningen van Orange Capital Partners worden gepubliceerd op LIV Residential.

Blijf op de hoogte

Allereerst raden wij aan onze website in de gaten te houden en op de hoogte te blijven van ons nieuwste woningen aanbod. Dit kan door dagelijks onze website te bekijken of door je aan te melden voor een emailnotificatie, dit kan hier.

Bezichtiging

Op het moment dat je een geschikte woning ziet meld je dan aan voor een bezichtiging via de aanvraag bezichtiging knop op de woning pagina. Na ontvangst van jouw bezichtigingsaanvraag zullen wij spoedig contact opnemen om een bezichtiging in te plannen. Voordat de bezichtiging plaatsvindt ontvang je een email met daarin de minimale inkomenseis en een overzicht met documenten die wij van jou nodig hebben bij serieuze interesse. Om snel te schakelen op het moment dat je de woning wilt huren raden wij aan om deze documenten alvast te verzamelen voordat de bezichtiging plaatsvindt. Indien de woning toch niet bij jou past kun je de verzamelde documenten namelijk gebruiken voor een andere huurwoning.

Digitale verhuur

Indien jij hebt aangegeven de woning te willen huren vragen wij jou om de documenten naar ons toe te sturen. Wij zullen de documenten verifiëren en vertrouwelijk behandelen. Op moment dat jouw dossier is goedgekeurd en wij een match zien tussen jou en de huurwoning zal er een huurovereenkomst opgesteld worden. Na jouw akkoord wordt deze digitaal door zowel jou als ons ondertekend. De woning is nu officieel aan jou verhuurd!

Sleuteloverdracht

Onze beheerder zal hierna een bezichtigingsafspraak met jou gaan inplannen voor de sleuteloverdracht.

Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!