Home > Service

Onze service

Wij helpen u graag aan een huurwoning die voldoet aan uw wensen. Daarom proberen wij een realistisch beeld voor al onze woningen over te brengen. Uiteraard kan het voorkomen dat er nog geen foto's beschikbaar zijn van de specifieke woning en dat er foto's gebruikt worden van soortgelijke woningen. Alle woningen die wij publiceren komen uit eigen bestand. Plan een bezichtiging indien u concrete interesse heeft in de woning en u voldoet aan de inkomenseis. Na het inplannen van een bezichtiging verwelkomen wij u graag op de geplande afspraak!

Nieuwe huurwoning?

Ben je op zoek naar een nieuwe huurwoning? LIV huurders krijgen natuurlijk voorrang op huurwoningen die wij vrij krijgen. Neem contact met ons op en om je wensen te bespreken en wij zullen ons uiterste best doen om een geschikte huurwoning te vinden.

Digitale verhuur

Indien een woning door LIV zelf wordt verhuurd nodigen wij u uit om een digitaal dossier te verzamelen met de benodigde informatie. Een compleet dossier zorgt ervoor dat bij concrete interesse sneller geschakeld kan worden. Na de bezichtiging ontvangt u hier een uitnodiging voor per email. Huurcontracten kunnen digitaal ondertekend worden

My.LIV

Binnenkort wordt My.LIV gelanceerd. Op My.LIV kunt u als huurder gebruik maken van aangeboden services zoals verhuisservice, hondenuitlaatservice en vele andere voordelen! Mocht u hierin speciale wensen hebben dan horen wij dat graag.

Er zijn op dit moment 31 huurwoningen beschikbaar.

Bekijk alle huurwoningen