Utrecht > Oranjerivierdreef
< Terug naar zoekresultaten


Oranjerivierdreef 10 C Utrecht

3564 BE

€ 1093 p.m. (excl.)

Beschikbaar per: 01-12-2019

Bezichtiging aanvragen

Per 1 december 2019 verhuurt MVGM Wonen het 3 kamer appartement gelegen aan de Oranjerivierdreef 10 C te Utrecht.

Omgeving

In de wijk Overvecht wordt plaats gemaakt voor hoogwaardige nieuwbouw, waarvan het complex 'Gagelhof' een geslaagd voorbeeld is. De luxe uitgevoerde woningen bevinden zich boven winkels, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich ook een winkelcentrum met een Albert Heijn XL. De parkeergelegenheid is gratis en ruim voldoende aanwezig. Het complex met vier verdiepingen is voorzien van een lift. De aanwezige Bruynzeel keukens zijn zeer luxe afgewerkt. Het complex is goed te bereiken per auto, bus en trein.

Indeling

Entree, hal, separaat toilet. 2 slaapkamers. Woonkamer met toegang tot leuk balkon. De keuken is open maar biedt door een muurtje toch een afscheiding met de woonkamer. De keuken is voorzien van gascomfort, afzuigkap en oven. De badkamer heeft een ligbad en separate douche ruimte.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

* let op: de getoonde foto's zijn niet van dit appartement en dienen enkel ter impressie. 

Bezichtiging