Utrecht > Noord-Oost > Aartsbisschop Romerostraat
< Terug naar zoekresultaten


Aartsbisschop Romerostraat 47 Utrecht

3573 AB

€ 1400 p.m. (excl.)

Beschikbaar per: 01-03-2020

Bezichtiging aanvragen

Per 1 maart 2020 4-kamerappartement beschikbaar aan de Aartsbisschop Romerostraat 47 gelegen in de populaire wijk Voordorp.

Met ingang van 1 maart 2020 krijgen wij aan de A. Romerostraat in Voordorp een 4 kamer appartement beschikbaar. De wijk is zeer gunstig gelegen aan de rand van het centrum van Utrecht en nabij diverse uitvalswegen. Op loopafstand van winkelcentrum "De Gaard" en met buslijn 5 direct voor de deur.


Complex

Het complex ligt in de kindvriendelijke wijk Voordorp en is gelegen aan een doorgaande weg die door deze wijk loopt. Het complex bestaat uit 3- en 4-kamerwoningen verdeeld over 4 verdiepingen. De parkeerplaatsen bevinden zich direct voor dit complex. Er is ook een bushalte voor de deur gesitueerd, waardoor de andere wijken van Utrecht gemakkelijk te bereiken zijnwaar een bus langskomt die u prima met de rest van dit gebied kan verbinden. Aan de achterzijde van het complex is veel groen te vinden in de vorm van een volkstuinencomplex. Voor de dagelijkse boodschappen kan winkelcentrum De Gaard op geringe afstand bezocht worden.


Indeling appartement

entree, hal, woonkamer van ca. 24m2. De keuken is open en ca. 13m2. 3 slaapkamers resp. ca. 11, 12 en 7 m2. Woonkamer ca. 27m2, keuken ca. 11m2 Het appartement heeft de beschikking over een balkon/ terras. Het complex is voorzien van liftinstallatie.

Bezichtiging aanvragen