Utrecht > Noord-Oost > Aartsbisschop Romerostraat
< Terug naar zoekresultaten


Aartsbisschop Romerostraat 53 Utrecht

3573 AB

€ 1317 p.m. (excl.)

Beschikbaar per: 15-10-2019

Bezichtiging aanvragen

Riante woning te Utrecht

Per 1 augustus 2019 verhuurt MVGM Wonen het 4 kamer appartement gelegen aan de Aartsbisschop Romerostraat 53 te Utrecht.

Omgeving

In de zeer aantrekkelijke wijk Voordorp krijgen wij dit mooie 4 kamerappartement op de 4de tevens hoogste verdieping beschikbaar. U heeft een vrij uitzicht en vanaf uw heerlijk balkon. U woont in aan de rand van de Utrechtse binnenstad, met een bushalte voor de deur en winkelcentrum De Gaard op loopafstand, daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.  

Complex

Het complex ligt in de kindvriendelijke wijk Voordorp en is gelegen aan een doorgaande weg die door deze wijk loopt. Het complex bestaat uit 3- en 4-kamerwoningen verdeeld over 4 verdiepingen. De parkeerplaatsen bevinden zich direct voor dit complex. Er is ook een bushalte voor de deur gesitueerd, waardoor de andere wijken van Utrecht gemakkelijk te bereiken zijnwaar een bus langskomt die u prima met de rest van dit gebied kan verbinden. Aan de achterzijde van het complex is veel groen te vinden in de vorm van een volkstuinencomplex. Voor de dagelijkse boodschappen kan winkelcentrum De Gaard op geringe afstand bezocht worden.

Indeling

Entree, hal, woonkamer van ca. 24m2. De keuken is open en ca. 13m2. 3 slaapkamers resp. ca. 11, 12 en 7 m2. Woonkamer ca. 27m2, keuken ca. 11m2 Het appartement heeft de beschikking over een balkon/ terras. Het complex is voorzien van liftinstallatie. 

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Bezichtiging