Terug naar zoekresultaten

Jan van Zutphenstraat 357 Amsterdam

1069 RR

€ 1.525 p.m. Excl.

Beschikbaar per: 01/01/2019

Deze woning is verhuurd

Fraai en ruim appartement van circa 113m2 met eigen parkeerplaats, gelegen in Amsterdam-West, stadsdeel Osdorp.


Dit appartement is geschikt gemaakt voor woningdelen. Ideaal voor starters of woningdelers tot maximaal 4 personen, uiteraard kan deze woning ook gewoon door een familie worden bewoond. Helaas is deze woning niet geschikt voor studenten. 


De keuken is voorzien van een koel/vries combinatie, vaatwasser, combi/magnetron en een keramische kookplaat. De badkamer en het separate toilet zijn voorzien van mooi sanitair.
Gunstig gelegen met tramlijn 1 om de hoek, deze brengt u in twintig minuten naar hartje centrum als ook een snelle busverbinding naar Schiphol (bus 192), Zuid-as en Westelijk havengebied. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten de belangrijkste uitvalswegen A4, A5, A9 en A10 en met een bootje kunt u via het Nieuwe Meer de grachtengordel bereiken. Gelegen aan water en groen, en om de hoek van winkelstraat Pieter Callandlaan met o.a. een Albert Hein XL maar ook op loopafstand van het Osdorpplein met een ruime hoeveelheid aan winkels en voorzieningen. De servicekosten zijn 100,- per maand.

*Graag reageren via onze website (https://livresidential.nl), reacties via Pararius nemen wij niet in behandeling.
** Foto’s uit deze advertentie zijn van een vergelijkbare woning. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Gerelateerde woningen

Bekijk alle 19 woningen
X

Stel een vraag

Contactgegevens

info@liv.amsterdam