Amsterdam > Amsterdam-Zuid > Gerard Doustraat
< Terug naar zoekresultaten


Gerard Doustraat 60 4 Amsterdam

1072 VV

€ 1425 p.m. (excl.)

Beschikbaar per: 01-12-2019

Bezichtiging aanvragen

Charmante studio in het hartje van De Pijp.

De laatste jaren hebben zich in dit deel van de Gerard Doustraat leuke boetieks en conceptstores gevestigd. Op minder dan 100 meter is het metrostation (Noord/Zuidlijn). Binnen 10 minuten naar CS!

Omgeving:

Het appartement is gunstig gelegen in hartje Pijp met talloze uitgaansgelegenheden zoals restaurants, lunchrooms, cafés, filmhuizen, bioscopen en theaters, direct achter de Albert Cuypmarkt en gesitueerd tussen de Ferdinand Bolstraat en het Gerard Douplein met haar vele restaurants en cafe's. Het Sarphatipark, het Rijksmuseum, het Concertgebouw en het Museumplein bevinden zich op loopafstand als ook de grachtengordel en het centrum van de stad. Binnen enkele minuten ben je met de auto op de Ring A10. 

Deze studio van 30m2 heeft een handige indeling. De woonkamer met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is gemoderniseerd

Inkomenseis:

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Er geldt een inkomensnorm van circa 36 maal de kale huurprijs bruto per jaar, waarbij het tweede inkomen voor 100 procent meegerekend mag worden.

*de foto's zijn ter impressie omdat de woning nog bewoond is. 

Bezichtiging