Terug naar zoekresultaten

Westerdijk 4-0112 Utrecht

3513 EW

€ 885 p.m. Excl.

Beschikbaar per: 08/08/2019

Deze woning is verhuurd

Prachtig gelegen appartement van circa 28m2, met de optie tot het huren van een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, in de binnenstad van Utrecht. Dit moderne appartement met bouwjaar 2013 is van alle gemakken voorzien. De woning is voorzien van een moderne keuken en ruime badkamer. Huurder dient zelf een vloer te plaatsen. De woning is gelegen op de 1e verdieping.

Het complex genaamd ‘Noorderlicht’, bevindt zich aan de rand van de Vogelenbuurt, tussen de Oudenoord, de Westerdijk en de Otterstraat. De wijk ligt dichtbij de Vecht en grenst direct aan de Utrechtse binnenstad. In 5 minuten loopafstand bent u in hartje centrum en op Utrecht CS.
In het complex bevindt zich onder andere een fitness center, Beauty Hair & Cityspa, een gezamenlijk dakterras met adembenemend uitzicht op de Domtoren en een ondergrondse parkeergarage. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenstalling en de binnentuin.

Op de begane grond bevind zich de gemeenschappelijke afgesloten entree met video-intercom-installatie, brievenbussen en toegang tot de fietsenkelder. Het gebouw is in en rondom beveiligd door middel van een camera installatie.

De servicekosten bedragen 25 euro per maand.

*Graag reageren via onze website (https://livresidential.nl), reacties via Pararius worden niet in behandeling genomen.
** Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de plattegrond en/of foto’s.

Gerelateerde woningen

Bekijk alle 19 woningen
X

Stel een vraag

Contactgegevens

info@liv.amsterdam