Reigersweide 1

1383 KA Weesp

€ 1.145 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 augustus 2020

Nieuw
Appartement
105 m2
4 kamers
3 slaapkamers
Deel deze woning

De omgeving

Op loopafstand bevinden zich onder andere het gezellige en historische centrum met horecagelegenheden en winkels, het NS-station (vanwaar Amsterdam CS slechts 15 minuten is en Schiphol slechts 25 minuten), een buurtsupermarkt, kinder(dag)opvang en twee basisscholen en in de directe nabijheid bevinden zich de rivier "De Vecht", sportaccommodaties en uitvalswegen richting Amsterdam, luchthaven Schiphol, AMC, Utrecht en Hilversum.

Indeling

Begane grond: Ruime woonkamer met een open keuken en een seperaat toilet.
Eerste verdieping: Drie slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet en een aparte berging.

Inkomensnorm

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor 1 persoon geldt een inkomensnorm van circa 36 maal de kale huurprijs bruto per jaar, waarbij het tweede inkomen voor 100 procent meegerekend mag worden.
Getoonde afbeeldingen zijn ter impressie.

Kenmerken

Type
Eengezinswoning
Oppervlakte
105 m2
Kamers
4
Slaapkamers
3
Inkomenseis
€ 41.220 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!