Westerdijk 4 0309

3513 EW Utrecht (Pijlsweerd-Zuid)

€ 995 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 februari 2021

Nieuw
Appartement
37 m2
2 kamers
1 slaapkamers
Deel deze woning
Appartement met eigen berging en optioneel parkeerplaats!
 
Dit zeer moderne 1-slaapkamer appartement is gelegen op de 4e verdieping van het complex. Het gebouw heeft een groot gemeenschappelijk dakterras met het mooiste uitzicht over de stad op de 18e etage wat het wonen in dit bijzondere complex nog aantrekkelijker maakt. 
Het appartement ligt net buiten de singels op loopafstand van de binnenstad. Daarnaast zijn het centraal station, buurtkroegjes, supermarkten en diverse andere winkels binnen handbereik. 

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
37 m2
Kamers
2
Slaapkamers
1
Etage
4
Lift
Lift aanwezig
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 35.820 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!