Aartsbisschop Romerostraat 141

3573 AE Utrecht (Voordorp en Voorveldsepolder)

€ 1.100 per maand (excl.)

Nieuw
Appartement
68 m2
2 kamers
1 slaapkamers
Share this home
Per 1 maart 2022 4-kamerappartement beschikbaar aan de Aartsbisschop Romerostraat 47 gelegen in de populaire wijk Voordorp.
Met ingang van 1 maart 2022 krijgen wij aan de A. Romerostraat in Voordorp een 4 kamer appartement beschikbaar. De wijk is zeer gunstig gelegen aan de rand van het centrum van Utrecht en nabij diverse uitvalswegen. Op loopafstand van winkelcentrum "De Gaard" en met buslijn 5 direct voor de deur.

Complex
Het complex ligt in de kindvriendelijke wijk Voordorp en is gelegen aan een doorgaande weg die door deze wijk loopt. Het complex bestaat uit 3- en 4-kamerwoningen verdeeld over 4 verdiepingen. De parkeerplaatsen bevinden zich direct voor dit complex. Er is ook een bushalte voor de deur gesitueerd, waardoor de andere wijken van Utrecht gemakkelijk te bereiken zijnwaar een bus langskomt die u prima met de rest van dit gebied kan verbinden. Aan de achterzijde van het complex is veel groen te vinden in de vorm van een volkstuinencomplex. Voor de dagelijkse boodschappen kan winkelcentrum De Gaard op geringe afstand bezocht worden.

Indeling appartement
entree, hal, woonkamer van ca. 24m2. De keuken is open en ca. 13m2. 3 slaapkamers resp. ca. 11, 12 en 7 m2. Woonkamer ca. 27m2, keuken ca. 11m2 Het appartement heeft de beschikking over een balkon/ terras. Het complex is voorzien van liftinstallatie.

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
gedeeltelijk gestoffeerd
Oppervlakte
68 m2
Kamers
2
Slaapkamers
1
Etage
1
Balkon
5 m2
Lift
Lift aanwezig
Servicekosten
€ 45 per maand
Badkamers
1
Bouwjaar
1991
Voorzieningen
lift
Energielabel
C
Huurvoorwaarden
Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht voor jouw specifieke wensen

Gemakkelijk

Huren was nog nooit zo eenvoudig door ons overzichtelijke verhuurproces

Snel

Vind jouw droomwoning vandaag