Utrecht > Noord-Oost > Pal Maleterstraat
< Terug naar zoekresultaten


Pal Maleterstraat 69 Utrecht

3573 PG

€ 1151 p.m. (excl.)

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Dit riante appartement is gelegen aan de Pal Maleterstraat 69 in de populaire wijk Voordorp te Utrecht.


Omgeving

Het kan in de populaire wijk Voordorp. Rondom dit complex is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Een bushalte (buslijn 5) bevindt zich direct voor de deur. Het wijkwinkelcentrum De Gaard, waar de dagelijkse boodschappen verkrijgbaar zijn, is op loopafstand bereikbaar. Het complex is gelegen in een rustig gedeelte aan de buitenrand van Utrecht-Noordoost en voorzien van veel groen. Het landelijke gebied rondom Fort Voordorp (op enkele minuten loopafstand) biedt een goede mogelijkheid voor ontspanning.


In de aantrekkelijke wijk Voordorp gelegen strategisch ten opzichten van diverse uitvalswegen en het centrum van Utrecht gelegen dit leuke 3 kamer hoek-appartement. Op loopafstand treft u winkelcentrum " de Gaard" en buslijn 5 naar het Centraal Station.

De ligging van dit appartement is gunstig met een heerlijke serre. De tekening welke is bijgevoegd geeft een indicatie van de indeling weer.


Indeling

woonkamer (37,70 m2), halfopen keuken (5,80 m2), serre, 2 slaapkamers (15,24 m2 resp. 8,30 m2), entree (6,75 m2), toilet, badkamer met ligbad, vaste wastafel en douchehoek (circa 5 m2), berging met cv/warm water, aansluitingen voor wasmachine en droger (circa 4 m2).


Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Deze is zichtbaar op onze website www.livresidential.nl


*Graag reageren via onze website (https://livresidential.nl), reacties via Pararius nemen wij niet in behandeling.

** Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de plattegrond en/of foto’s.

Bezichtiging