Pal Maleterstraat 61

3573 PG Utrecht

€ 1.625 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 augustus 2020

Nieuw
Appartement
90 m2
4 kamers
3 slaapkamers
Deel deze woning
Rustig wonen, met de stad Utrecht binnen handbereik. Maisonnette woning op de 2e en 3e verdieping in de wijk Voordorp.

Omgeving 
Rondom dit complex is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Een bushalte (buslijn 5) bevindt zich direct voor de deur. Het wijkwinkelcentrum De Gaard, waar de dagelijkse boodschappen verkrijgbaar zijn, is op loopafstand bereikbaar. Het complex is gelegen in een rustig gedeelte aan de buitenrand van Utrecht-Noordoost en voorzien van veel groen. Het landelijke gebied rondom Fort Voordorp (op enkele minuten loopafstand) biedt een goede mogelijkheid voor ontspanning. 

Indeling 
Op de 2e en 3e verdieping is dit appartement gelegen. Op de tweede verdieping bevindt zich de entree, hal met toegang tot de woonkamer en separaat het eetgedeelte. Het appartement heeft een half open keuken, balkon, toilet en inpandige berging. Op de bovenste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 11m2, 11m2 en 18m2 en een badkamer met ligbad, 2e toilet en separate douche. 

Voorwaarden 
Om voor deze woning in aanmerking te komen dient u te voldoen aan een inkomenseis van 3x de huur als bruto inkomen inclusief vakantiegeld. Het inkomen van de tweede bewoner mag 100% meegerekend worden.

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
90 m2
Kamers
4
Slaapkamers
3
Etage
2
Balkon
5 m2
Servicekosten
€ 40 per maand
Inkomenseis
€ 58.500 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!