Utrecht > Overvecht > Oranjerivierdreef
< Terug naar zoekresultaten


Oranjerivierdreef 6 A Utrecht

3564 BE

€ 1456 p.m. (excl.)

Beschikbaar per: 19-10-2019

Bezichtiging aanvragen

3 kamer appartement gelegen aan de Oranjerivierdreef 6-A te Utrecht. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping, recent gerenoveerd en voorzien van nette laminaatvloer! 


Algemeen

In de wijk Overvecht is de laatste jaren plaatsgemaakt voor hoogwaardige nieuwbouw. De appartementen bevinden zich boven winkels, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich ook een winkelcentrum met een Albert Heijn XL. De parkeergelegenheid is gratis en ruim voldoende aanwezig. Het complex met vier verdiepingen is voorzien van een lift. Het complex is goed te bereiken per auto, bus en trein.


Indeling 

Dit appartement is voorzien van een luxe hoekkeuken met inbouwapparatuur, een ruime woonkamer welke toegang geeft tot het balkon en de slaapkamer van ca 20 m2. Vanuit de hal is toegang tot twee slaapkamers van ca. 13 en 7,5 m2, de inpandige berging en de badkamer voorzien van ligbad, separate douche en wastafelmeubel.


Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor dit appartement dient u te voldoen aan een inkomensnorm, deze is zichtbaar op onze website www.livresidential.nl

 

Bezichtiging aanvragen