Aartsbisschop Romerostraat 47

3573 AB Utrecht

€ 1.400 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 8 juli 2020

Nieuw
Appartement
70 m2
4 kamers
3 slaapkamers
Deel deze woning
Per 1 maart 2020 4-kamerappartement beschikbaar aan de Aartsbisschop Romerostraat 47 gelegen in de populaire wijk Voordorp.
Met ingang van 1 maart 2020 krijgen wij aan de A. Romerostraat in Voordorp een 4 kamer appartement beschikbaar. De wijk is zeer gunstig gelegen aan de rand van het centrum van Utrecht en nabij diverse uitvalswegen. Op loopafstand van winkelcentrum "De Gaard" en met buslijn 5 direct voor de deur. 

Complex
Het complex ligt in de kindvriendelijke wijk Voordorp en is gelegen aan een doorgaande weg die door deze wijk loopt. Het complex bestaat uit 3- en 4-kamerwoningen verdeeld over 4 verdiepingen. De parkeerplaatsen bevinden zich direct voor dit complex. Er is ook een bushalte voor de deur gesitueerd, waardoor de andere wijken van Utrecht gemakkelijk te bereiken zijnwaar een bus langskomt die u prima met de rest van dit gebied kan verbinden. Aan de achterzijde van het complex is veel groen te vinden in de vorm van een volkstuinencomplex. Voor de dagelijkse boodschappen kan winkelcentrum De Gaard op geringe afstand bezocht worden. 

Indeling appartement
entree, hal, woonkamer van ca. 24m2. De keuken is open en ca. 13m2. 3 slaapkamers resp. ca. 11, 12 en 7 m2. Woonkamer ca. 27m2, keuken ca. 11m2 Het appartement heeft de beschikking over een balkon/ terras. Het complex is voorzien van liftinstallatie.

Kenmerken

Type
Appartement
Oppervlakte
70 m2
Kamers
4
Slaapkamers
3
Etage
3
Servicekosten
€ 44 per maand
Inkomenseis
€ 50.400 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!