Veenbesstraat 634

3765 BT Soest

€ 1.115 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 april 2020

Nieuw
Appartement
100 m2
4 kamers
3 slaapkamers
Deel deze woning
Per 1 april verhuurt MVGM Wonen het geheel gerenoveerde 4 kamer appartement gelegen aan de Veenbesstraat 634 te Soest. 
Omschrijving
In een groene rustige, maar ook levendige omgeving gelegen royaal 4-kamer appartement (100 m²) met ruim en zonnig balkon en berging in de onderbouw.  Vanuit het appartement kunt u genieten van een prachtig vrij uitzicht. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping van het complex. Het goed onderhouden complex beschikt over verschillende liftinstallaties. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Indeling
Afgesloten centrale entree met brievenbussen en belborden. Toegang naar de lift en naar de bergingen. 
Vierde verdieping
Entree, ruime hal, intercom, vaste kast met CV installatie, vaste (provisie)kast, gerenoveerde toilet. Royale, lichte woonkamer, thans open verbinding met de zijkamer welke toegang geeft tot het heerlijke balkon, dichte gerenoveerde keuken met koel-vries combinatie,gaskookplaat, recirculatiekap, vaatwasser en combi-magnetron.
 Twee slaapkamers en een zijkamer (ook te gebruiken als slaapkamer),  de badkamer met douche en toilet zijn tevens gerenoveerd.
In deze woning is tevens recent een nieuwe laminaatvloer geplaatst.

Afmetingen: 
Woonkamer ca. 31 m2 
Balkon ca. 9 m2 
Keuken ca. 8 m2 
Slaapkamer ca. 13 m2 
Slaapkamer ca. 9 m2
Slaapkamer ca. 8 m2
Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met de beheerder.

Kenmerken

Type
Appartement
Oppervlakte
100 m2
Kamers
4
Slaapkamers
3
Etage
2
Servicekosten
€ 66 per maand
Inkomenseis
€ 40.140 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!