Kasteel Osenstraat 16

6043 HW Roermond (Kastelenbuurt)

€ 1.050 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 juli 2024

Deze woning is onder optie

Onder optie
Appartement
125 m2
4 kamers
3 slaapkamers
Share this home
Roermond is een stad gelegen in de Nederlandse provincie Limburg, en staat bekend als een populaire toeristische bestemming. De aantrekkingskracht van Roermond is grotendeels te danken aan zijn diverse winkelaanbod en de prachtige Maasplassen. Deze waterpartijen, ontstaan door grindwinning, zijn vooral in de zomermaanden geliefd bij recreanten, surfers, zeilers en zwemliefhebbers.

Met de aanleg van de A73 en de verbetering van de N280 is de bereikbaarheid van Roermond aanzienlijk verbeterd, wat heeft geleid tot meerdere initiatieven voor de uitbreiding van winkelmogelijkheden. In 2008 werd bij de kruising van de A73 en de N280 een Retailpark geopend, waar bekende winkelketens hun vestigingen hebben. Bovendien werd in 2009 ten noorden daarvan een Outdoor Center geïntroduceerd.

De woningen van het Oranjelaan-complex liggen aan de Oranjelaan, die de stad verbindt met het stadscentrum. Deze locatie is ideaal voor gezinnen met kinderen en koppels van elke leeftijdsgroep. Deze rustige, groene wijk herbergt ruime huurwoningen, allemaal voorzien van 3 slaapkamers en een vaste trap naar een zolder. Deze extra ruimte kan dienen als vierde slaapkamer of hobbyruimte. Sommige huizen hebben een garage, terwijl andere beschikken over een aparte berging in de achtertuin.

De ligging van deze woonwijk is zeer centraal; het stadscentrum van Roermond is eenvoudig bereikbaar via openbaar vervoer, met de auto, of met de fiets. In de nabije omgeving vindt u een verscheidenheid aan voorzieningen, zoals winkels, basisscholen, middelbare scholen en een apotheek. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de buurt en er zijn verschillende speelplekken voor kinderen beschikbaar. Bovendien bevinden de woningen zich niet aan een drukke doorgaande weg, wat resulteert in een verkeersluwe omgeving.

Kenmerken

Type
Eengezinswoning
Huurcondities
casco
Oppervlakte
125 m2
Kamers
4
Slaapkamers
3
Energielabel
A
Badkamers
1
Bouwjaar
1983
Keukenvoorzieningen
koelvriescombinatie
inductie kookplaat
afzuigkap
vaatwasmachine
Huurvoorwaarden
Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht voor jouw specifieke wensen

Gemakkelijk

Huren was nog nooit zo eenvoudig door ons overzichtelijke verhuurproces

Snel

Vind jouw droomwoning vandaag