VOCweg 97

8242 KA Lelystad (Saerdam)

€ 1.299 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 mei 2023

Nieuw
Appartement
105 m2
3 kamers
2 slaapkamers
Share this home
Gelegen in Lelystad ligt dit prachtige en ruime appartement aan de VOCweg. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 105 m2, is gebouwd in 2007 en heeft een energielabel C.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Lelystad, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 12 minuten rijden.

Het appartementencomplex ligt op een schitterende locatie, gebouwd aan de Batavia Haven. Deze is geïnspireerd op de natuurlijke baai waar het vroegere Batavia in het voormalige Nederlands-Indië aan lag. Deze halve cirkel is gericht naar de zon en het water. De wind blijft hier zoveel mogelijk buitenspel. Batavia Haven is vrijwel de enige locatie langs het hele IJssel- en Markermeer die zo op het zonnige zuidwesten is gericht! Er zijn 7 woonlagen met verschillende type appartementen. Uiteraard is er een lift aanwezig. Parkeren kan in de ondergelegen parkeergarage. Ieder appartement heeft de beschikking tot minimaal 1 parkeerplaats. Ook is er de mogelijkheid voor uw bezoek om in deze garage te parkeren.


De torenappartementen zijn royale woningen met een woonoppervlakte van gemiddeld 130 m², gesitueerd in de drie markante torens; Allen hebben een balkon met zicht geheel of gedeeltelijk op het Markermeer. De torenpenthouses zijn zeer bijzondere en ruime penthouses met hele grote terrassen! Voorzien van veel luxe. Vanaf de hoogste verdieping geniet u van een riant uitzicht over de omgeving. De stadsappartementen zijn drie- en vierkamer appartementen van circa 100 m². Ze zijn verspreid over de verdiepingen en hebben een ligging op het westen of op het noorden. De vleugelpenthouses zijn ruime appartementen vanaf circa 150m², op de bovenste woonlagen. Allen met een riante buitenruimte en zicht op de prachtige omgeving.

Inclusief parkeerplek!

Kenmerken

Type
Appartement
Oppervlakte
105 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Balkon
8 m2
Servicekosten
€ 48 per maand
Energielabel
A+
Badkamers
1
Bouwjaar
2007
Parkeergelegenheid
parkeerplaats
Huurvoorwaarden
Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht voor jouw specifieke wensen

Gemakkelijk

Huren was nog nooit zo eenvoudig door ons overzichtelijke verhuurproces

Snel

Vind jouw droomwoning vandaag