Terug naar zoekresultaten

Joris Ivensplein 82 Amsterdam

1087 BP

€ 1.365 p.m. Excl.

Beschikbaar per: 17/06/2019

Aanvraag bezichtiging

Riant twee-kamerappartement van circa 91m2 met veel licht en ruimte op IJburg. Het appartement heeft een gloednieuwe luxe keuken met kookeiland en o.a. vaatwasser, kookplaat, combi-oven, koelkast en vriezer. Ook de badkamer is gerenoveerd en voorzien van o.a. een zwevend toilet, ligbad en douche.

Inclusief een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder!

Blok 5 is door drie architecten in afzonderlijke delen ontworpen, die uiteindelijk tezamen weer tot 1 blok samensmelten. Hierdoor zijn diversiteit en variatie ingrediënten geweest om te komen tot een bijzonder gebouw. Op de eerste woonlaag van de woonblokken zijn verschillende daktuinen aanwezig die door grote openingen in de gevels van de IJburglaan een intiem maar tegelijk open karakter krijgen.
Het complex bestaat uit 4 woonlagen en begint vanaf de 1e etage, op de begane grond zijn de winkels gesitueerd. Alle appartementen beschikken over een berging en een parkeerplaats in de garage. De appartementen zijn zowel per lift als per trap te bereiken. Het appartementen complex heeft energielabel A. De servicekosten bedragen €65 per maand.

*Graag reageren via onze website (https://livresidential.nl), reacties via Pararius nemen wij niet in behandeling.

** Foto’s zijn van een vergelijkbare woning.

Gerelateerde woningen

Bekijk alle 19 woningen
X

Stel een vraag

Contactgegevens

info@liv.amsterdam