Terug naar zoekresultaten

IJburglaan 693 Amsterdam

1087 BS

€ 1.595 p.m. Excl.

Beschikbaar per: 15/03/2019

Deze woning is verhuurd

Riant drie-kamerappartement van circa 108m2 met veel licht en ruimte op IJburg. Het appartement heeft een gloednieuwe luxe keuken met kookeiland en o.a. vaatwasser, kookplaat, combi-oven, koelkast en vriezer. Ook de badkamer is gerenoveerd en voorzien van o.a. een zwevend toilet, ligbad en douche.

Inclusief een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder!

De woning ligt boven het winkelcentrum van IJburg met openbaar vervoer om de hoek, hartje centrum IJburg. In de onderliggende parkeergarage beschikt u over een parkeerplaats.

Blok 5 is door drie architecten in afzonderlijke delen ontworpen, die uiteindelijk tezamen weer tot 1 blok samensmelten. Hierdoor zijn diversiteit en variatie ingrediënten geweest om te komen tot een bijzonder gebouw. Op de eerste woonlaag van de woonblokken zijn verschillende daktuinen aanwezig die door grote openingen in de gevels van de IJburglaan een intiem maar tegelijk open karakter krijgen.
Alle appartementen beschikken over een berging en een parkeerplaats in de garage. De appartementen zijn zowel per lift als per trap te bereiken. Het appartementen complex heeft energielabel A. De servicekosten zijn 65 Euro per maand.

*Graag reageren via onze website (https://livresidential.nl), reacties via Pararius nemen wij niet in behandeling.
** Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de plattegrond en/of foto’s.

 

Gerelateerde woningen

Bekijk alle 10 woningen
X

Stel een vraag

Contactgegevens

info@liv.amsterdam