Terug naar zoekresultaten

IJburglaan 583 Amsterdam

1087 BS

€ 1.395 p.m. Excl.

Beschikbaar per: 15/02/2019

Deze woning is verhuurd

Drie-kamerappartement met veel licht en ruimte op IJburg.

Een fijn 3-kamer appartement van ca. 93 m2 in blok, de woning heeft een nieuwe keuken en gerenoveerde badkamer. De woning ligt boven het winkelcentrum van IJburg met openbaar vervoer om de hoek, hartje centrum IJburg. In de onderliggende parkeergarage beschikt u over een parkeerplaats. De woning is gelegen op de tweede verdieping.

Via de hal bereikt men de ruime slaapkamers. Daarnaast zijn het aparte toilet en de gerenoveerde, moderne badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel eveneens vanuit de hal te bereiken. De woonkamer heeft een gloednieuwe luxe keuken met inbouwapparatuur.

Blok 5 is door drie architecten in afzonderlijke delen ontworpen, die uiteindelijk tezamen weer tot 1 blok samensmelten. Hierdoor zijn diversiteit en variatie ingrediënten geweest om te komen tot een bijzonder gebouw. Op de eerste woonlaag van de woonblokken zijn verschillende daktuinen aanwezig die door grote openingen in de gevels van de IJburglaan een intiem maar tegelijk open karakter krijgen.
Alle appartementen beschikken over een berging en een parkeerplaats in de garage. De appartementen zijn zowel per lift als per trap te bereiken. Het appartementen complex heeft energielabel A. De servicekosten zijn 65 Euro per maand.

*Graag reageren via onze website (https://livresidential.nl), reacties via Pararius nemen wij niet in behandeling.
** Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de plattegrond en/of foto’s.

Gerelateerde woningen

Bekijk alle 10 woningen
X

Stel een vraag

Contactgegevens

info@liv.amsterdam