Terug naar zoekresultaten

IJburglaan 573 Amsterdam

1087 BS

€ 1.270 p.m. Excl.

Beschikbaar per: 01/06/2018

Deze woning is verhuurd

Drie-kamer appartement met veel licht en ruimt op IJburg.

Een fijn 3-kamer appartement van ca. 91 m2 in blok 5 in IJburg. De woning ligt boven het winkelcentrum van IJburg met openbaar vervoer om de hoek, hartje centrum IJburg. In de onderliggende parkeergarage beschikt u over een parkeerplaats.
De woning beschikt over drie kamers. Daarnaast zijn het aparte toilet en de moderne badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel eveneens vanuit de hal te bereiken. De woonkamer heeft een luxe keuken met inbouwapparatuur.
Blok 5 is door drie architecten in afzonderlijke delen ontworpen, die uiteindelijk tezamen weer tot 1 blok samensmelten. Hierdoor zijn diversiteit en variatie ingrediënten geweest om te komen tot een bijzonder gebouw. Op de eerste woonlaag van de woonblokken zijn verschillende daktuinen aanwezig die door grote openingen in de gevels van de IJburglaan een intiem maar tegelijk open karakter krijgen.
Het complex bestaat uit 4 woonlagen en begint vanaf de 1e etage, op de begane grond zijn de winkels gesitueerd. Alle appartementen beschikken over een berging en een parkeerplaats in de garage. De appartementen zijn zowel per lift als per trap te bereiken. Het appartementen complex heeft energielabel A.

*Graag reageren via livresidential.nl. Reacties via Pararius worden niet in behandeling genomen.
** Foto’s uit deze advertentie zijn van een vergelijkbare woning. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Gerelateerde woningen

Bekijk alle 20 woningen
X

Stel een vraag

Contactgegevens

info@liv.amsterdam