Chris Roodenburgstraat 3

2132 ZZ Hoofddorp

€ 1.345 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 juni 2020

Nieuw
Appartement
140 m2
4 kamers
3 slaapkamers
Deel deze woning

4-kamer woning in Hoofddorp.


De woning is gelegen in de Verzetswijk, op steenworp afstand van de openbaar vervoersvoorzieningen richting Haarlem, Schiphol, Leiden en Amsterdam. De Verzetswijk kenmerkt zich door de rust en een gemoedelijke sfeer, toch zijn restaurants, cafeetjes en natuurlijk het winkelcentrum 4 Meren op 5 minuten loopafstand.


Indeling
Begane grond
Entree/hal, toilet. Via een schuifdeur riante en lichte eetkeuken aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de tuingerichte woonkamer (circa 42 m2) met toegang naar de achtertuin. Tevens is er een achterom aanwezig.


Eerste verdieping
Ruime overloop met toegang tot alle vertrekken van deze verdieping. Twee slaapkamers (circa 17 m2 en 12 m2), via de kleine slaapkamer is er toegang tot het terras. De badkamer bevindt zich ook op deze verdieping en is voorzien van een ligbad, douche, toilet, wastafel en een aansluiting voor de wasmachine.


Inkomensnorm
Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor 1 persoon geldt een inkomensnorm van circa 36 maal de kale huurprijs bruto per jaar, bij twee personen geldt een inkomensnorm van 48 maal de kale huurprijs bruto per jaar.

Kenmerken

Type
Eengezinswoning
Oppervlakte
140 m2
Kamers
4
Slaapkamers
3
Inkomenseis
€ 48.420 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!