Antje Breijerstraat 63

2132 ZT Hoofddorp

€ 1.555 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 augustus 2020

Nieuw
Appartement
152 m2
5 kamers
4 slaapkamers
Deel deze woning

Bereikbaarheid

Met de auto bent u via de A4 zo op luchthaven Schiphol en grote steden als Amsterdam, Leiden of Den Haag. Via de N201 zijn Aalsmeer, Heemstede, Zandvoort en Haarlem goed bereikbaar. Met de trein kost het u slechts 5 minuten om op Schiphol te komen. Verder heeft Hoofddorp rechtstreekse treinverbindingen met Amsterdam, Nieuw Vennep en Leiden.

Omgeving

Niet alleen uw woning, maar ook de woonomgeving voorziet in al uw behoeften. De woning is namelijk vlakbij het levendige Burgemeester van Stamplein met zijn gezellige restaurants en cafes, waar elke vrijdag de weekmarkt plaatsvindt. Hier zijn ook supermarkten, banken, een stomerij, kapper, bakker, slager en allerlei andere winkels gevestigd.

Indeling

Begane grond:
U komt binnen in de entree die toegang biedt tot een werk/slaapkamer. Aan de achterzijde bevindt zich nog een slaapkamer die grenst aan de achtertuin. Tevens op deze verdieping zijn het separaat toilet alsmede het trappenhuis gesitueerd.

Eerste etage:
Hier bevindt zich de woonkamer samen met de woonkeuken. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkeuken. De woonkamer beslaat een groot deel van de verdieping en is dan ook zeer ruim te noemen.

Tweede etage:
Via de overloop komt u bij de overige 2 slaapkamers alsmede de badkamer. Deze badkamer is voorzien van een wastafel, een ligbad plus een toilet.

Derde etage:
Op deze verdieping bevindt zich de zolder met wasmachine aansluiting en eventueel een slaapkamer.

Kenmerken

Type
Eengezinswoning
Oppervlakte
152 m2
Kamers
5
Slaapkamers
4
Inkomenseis
€ 55.980 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!