Emmasingel 31 73

5611 AZ Eindhoven (Binnenstad)

€ 1.495 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 augustus 2019

Nieuw
Appartement
135 m2
3 kamers
2 slaapkamers
Deel deze woning
Huren met vrienden is toegestaan. Voldoet u niet aan onze standaard huurvoorwaarden neem dan contact op met ons voor meer info.Dit fraaie appartementen complex is gelegen in het directe centrum van Eindhoven. Alle voorzieningen zijn direct op loopafstand te bereiken waaronder de winkels en het centraal station. Het appartement aan de Emmasingel 31-73 heeft een oppervlakte van 120m2. 

De appartementen zijn standaard voorzien van hoog afwerkingsniveau. Zo beschikken de appartementen over een full option keuken die is voorzien van een koelkast, keramische kookplaat, combimagnetron en een vaatwasser. Ook de sanitaire voorzieningen mogen er wezen; het toilet en de badkamer zijn voorzien van sanitair uit de Sphinx-fabriek.

Foto's dienen ter indicatie er kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Klik hier om de video van deze woning te bekijken! 
Let op deze woning heeft standaard 1 maand waarborgsom.

ACTIE!

Extra verhuisvergoeding van €1000,- euro in de eerste maand!

For rent: The Admirant Residential tower is part of a young, shopping and entertainment district: Around the Admirant. The city centre is literally at your feet!This beautiful and liveable two-bedroom apartment located in the prestigious tower, The Admirant. Due to its location it offers you breathtaking view from the apartment! Besides a modern finish, the apartment has its own spacious private storage.Due to its central location in the lively center of Eindhoven it has all imaginable shopping and entertainment facilities within reach!The Central station and bus station are within walking distance.PROMOTION: Extra moving discount of €1000,- euro in the first month!

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Onbekend
Oppervlakte
135 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Etage
7
Servicekosten
€ 100 per maand
Inkomenseis
€ 53.820 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!