Driebergen-Rijsenburg > Feitse Boerwinkelhof
< Terug naar zoekresultaten


Feitse Boerwinkelhof 2 Driebergen-Rijsenburg

3972 SX

€ 1095 p.m. (excl.)

Beschikbaar per: 01-03-2020

Bezichtiging aanvragen

Per 1 maart verhuurt MVGM Wonen dit riante appartement aan de Feitse Boerwinkelhof te Driebergen-Rijssenburg.

Omgeving

Dit appartement is gelegen in de rustige wijk Hoenderdaal. Een ruim opgezette woonomgeving, waar net als in heel Driebergen de groenvoorzieningen prominent aanwezig zijn. In de wijk bevindt zich ook de veelzijdige sportaccomodatie Hoenderdaal.

Het complex

De architectuur van het appartementencomplex is opvallend, maar tegelijkertijd volledig in evenwicht met de natuurlijke omgeving. Het appartementencomplex heeft een uitnodigende en vriendelijke uitstraling. Voor de entree is een ruime overkapping aangebracht. De brievenbussen en de bel- en spreekinstallatie bevinden zich in de entreehal. Vanauit hier kunt u naar de lifthal en het trappenhuis, dat doorloopt tot in de kelderlaag.

Indeling

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig complex. Entree, hal met toegang tot de riante woonkamer. De keuken is half open en voorzien van keukenblok met gasfornuis, oven en afzuigkap, 2 slaapkamers van 13 en 10 m2 aan de balkonzijde van het appartement. Het appartement is recent voorzien van een nette laminaatvloer.
Er bevindt zich een separate ruimte van 7 m2 ten behoeve van opstelling wasmachine/ droger en CV-ketel.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. 

Bezichtiging aanvragen