Barendrecht > Van Beuningenhaven
< Terug naar zoekresultaten


Van Beuningenhaven 88 Barendrecht

2993 EJ

€ 1277 p.m. (excl.)

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Ontdek de luxe van huren aan de van Beuningenhaven in Barendrecht! In de deelwijk Havenkwartier, onderdeel van Carnisselanden, liggen de ruime appartementen nabij uitgebreide winkel- en horecarvoorzieningen en openbaar vervoer.


Ruime appartementen mét buitenruimte

Dit 3-kamer appartement is ruim van opzet met woonopp. van 147 m2. De open keuken is o.a. voorzien van een keramische kookplaat, een oven een koel-/vriescombinatie, een afzuigkap. De badkamer is rondom voorzien van tegels tot het plafond en compleet ingericht met een dubbele wastafel, een ligbad, een separaat douchegedeelte en een tweede toilet. U vindt diverse voorzieningen in de nabije omgeving waaronder het winkelcentrum, medisch centrum en openbaar vervoer.


Eigen parkeerplaats

Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het complex.


Locatie en omgeving

De gemeente Barendrecht ligt net onder Rotterdam, daar waar de drukke Randstad overgaat in een landelijk en rustig gebied.

Rondom Barendrecht vindt u veel recreatiegebieden met elk een eigen karakter, zoals bijvoorbeeld het Clara Kinderbos, het zuidelijke Randpark met veel fiets- en wandelpaden, de Oude Maas met een jachthaven, golfterrein en een thermencomplex, natuurgebied de Carnisse grienden en het natuurreservaat Klein Profijt.

Barendrecht is centraal gelegen ten opzichte van grote plaatsen zoals Rotterdam en Dordrecht en is uitstekend bereikbaar via de A29 en A15. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Met de Tram plus bereikt u in 20 minuten Rotterdam-Centrum. De jonge woonwijk Carnisselande, gelegen ten oosten van de A29, beschikt over een hoogwaardig voorzieningenniveau op het gebied van scholen, winkels, horeca en medische voorzieningen.


Voordelen

Hieronder nogmaals de voordelen voor u op een rij:

  • Riant driekamerappartement met eigen parkeerplaats
  • Keuken voorzien van inbouwapparatuur
  • Gelegen rondom winkelcentrum Carnisse Veste met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik
  • Uitzicht op het horeca-plein en het water


Uiteraard hoeven wij u niet te overtuigen van het feit dat huren op dit moment gunstiger kan zijn dan kopen: in deze moeilijke en onzekere markt heeft u bij een huurwoning geen last van waardedaling, stijgende hypotheeklasten of hoge onderhoudskosten. Huren is flexibel en u weet precies waar u per maand aan toe bent!


De getoonde foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid

Bezichtiging