Vespuccistraat 65-2

1056SH Amsterdam (Van Galenbuurt)

€ 1.510 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 december 2020

Nieuw
Appartement
57 m2
2 kamers
1 slaapkamers
Deel deze woning
Praktisch op de hoek van de Jan Maijenstraat en de Vespuccistraat heb je hier het beste van twee werelden: de straat zelf is lekker stil en rustig maar gelijk om de hoek heb je de Jan Evertsenstraat en de James Cookstraat met hun leuke restaurants en bars. De Van Galenbuurt is sinds een aantal jaren the place to be. Succesconcepten als Bar Baarsch en Radijs tref je op enkele honderden meters loopafstand. Daarnaast dus genoeg andere hippe en leuke tentjes in de buurt. Alle grote supermarktketens zijn goed vertegenwoordigd in de buurt, dus je hoeft nooit ver voor je boodschappen. 
 
Het Rembrandt- en het Erasmuspark liggen vlakbij. Binnen 5 minuten fietsen zit je midden in de Jordaan. Met de auto ben je in no-time op de A10. Met het vele openbaar vervoer dat door de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg gaat, kun je iedere plek in de stad makkelijk bereiken. 

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
57 m2
Kamers
2
Slaapkamers
1
Etage
2
Balkon
7 m2
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 54.360 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!