Van Spilbergenstraat 96 3

1057 RL Amsterdam (Hoofdweg e.o.)

€ 1.595 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 15 oktober 2020

Nieuw
Appartement
74 m2
3 kamers
2 slaapkamers
Deel deze woning
Een volledig gerenoveerd 3-kamer appartement van 74m2.

Wonen in de populaire buurt ‘De Baarsjes’ met alle winkelvoorzieningen en uitgaansgelegenheden in de buurt, een paar meter verwijderd van het Rembrandtpark, de Postjesweg en gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en de uitvalswegen A10 en A4. Klinkt dat goed of klinkt dat goed? Lees dan snel verder! 

Omgeving
De woning is gelegen in een zeer geliefde en steeds populairder wordende buurt: De Baarsjes/Amsterdam-West. Het Rembrandtpark is op enkele meters afstand. Hier kunt u lekker wandelen, hardlopen of gewoon relaxen. In de buurt zijn veel leuke terrassen, cafés, winkels, restaurants en supermarkten. Op de fiets bent u binnen no-time bij de welbekende Foodhallen, de Jordaan, de Overtoom, het Vondelpark of zelfs het centrum van Amsterdam. Ook het openbaar vervoer en uitvalswegen A10 en A4 zijn binnen handbereik.

Kenmerken
Ruim 3-kamer appartement 
  • Ideale ligging nabij leuke hotspots, winkels en parken
  • Uitstekende bereikbaarheid met OV, fiets en auto
  • Keuken met inbouwapparatuur zoals: gasfornuis, afzuigkap, koelkast en vriezer 

Kortom, een perfecte locatie en een heerlijk appartement om te wonen! 

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
74 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Etage
3
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 57.420 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!