Van Spilbergenstraat 71 H

1057 PZ Amsterdam (Baarsjes)

€ 1.495 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 december 2020

Nieuw
Appartement
50 m2
2 kamers
1 slaapkamers
Deel deze woning
Woning met tuin midden in Amsterdam West!

De Van Spilbergenstraat is op een rustige plek gelegen in het stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam West. Op loopafstand bevindt zich het onlangs vernieuwde Mercatorplein en de Jan Evertsestraat met een diversiteit aan winkels en eetgelegenheden. Om de hoek ligt het groene Rembrandtpark, geschikt voor een heerlijke wandeling of een stuk ontspanning. Het centrum van Amsterdam is per fiets binnen 10 minuten fietsen bereikbaar. De openbaar vervoer voorzieningen, met de verschillende bus- en tram lijnen, zijn uitstekend en met de auto ben je in een mum van tijd op de uitvalswegen Ring A-10, A-4 en A-9. 

De woning is gelegen op de begane grond, via de hal komt u in de ruime en lichte woonkamer, gelegen aan de voorzijde van het appartement. De openkeuken is voorzien van moderne inbouw apparatuur: vaatwasser, afzuigkap, ijskast met vriesvak en combi magnetron. De groter slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning met toegang tot de ruime achtertuin doormiddel van openslaande deuren! 

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
50 m2
Kamers
2
Slaapkamers
1
Tuin
40 m2
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 53.820 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!