Van Leijenberghlaan 165

1082GE Amsterdam (Buitenveldert-Oost)

€ 1.695 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 24 november 2020

Nieuw
Appartement
116 m2
4 kamers
3 slaapkamers
Deel deze woning
Niet geschikt voor woningdelers

In de Witte Torens in Amsterdam Buitenveldert, direct bij de Van Nijenrodeweg, bieden wij een luxe, compleet gerenoveerd 4-kamer-appartement aan van 116m2 aan, gelegen op de zesde verdieping. Het complex beschikt over een dubbele lift en een ruim trappenhuis. Het appartement bevindt zich in de groene zone tussen de Amstel en het Amsterdamse Bos. De ringweg A10, het openbaarvervoer en winkelcentrum Groot Gelderlandplein liggen op een steenworp afstand.

Het ‘groene’ Buitenveldert is gelegen nabij de Zuidas, Station Zuid/WTC, luchthaven Schiphol , tussen Amsterdam-Zuid en Amstelveen. 
Dit is het deel van Amsterdam dat volop in ontwikkeling is. Er ontstaat een geheel nieuw internationaal zakencentrum wat een veelvoud aan voorzieningen op het gebied van winkels, horeca en andere uitgaansgelegenheden met zich meebrengt. Wonen, werken en recreëren worden gecombineerd in een dynamische en mondaine wijk met unieke infrastructuur. 

Het complex is uitgerust met twee liften, video-intercomsysteem, ruime bergingen, een gezamenlijke fietsenberging en een parkeergarage met voor ieder appartement een parkeerplaats. Er is bij alle woningen een aansluiting voor tv, internet en telefoon en er is een elektronisch zonweringsysteem. Het zeer lichte appartementen is voorzien van een nette badkamer en moderne keuken met alle inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven).


Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
116 m2
Kamers
4
Slaapkamers
3
Etage
11
Lift
Lift aanwezig
Servicekosten
€ 82 per maand
Inkomenseis
€ 61.020 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!