Tweede Helmersstraat 96-2

1054 CN Amsterdam (Oud-West)

€ 1.695 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 8 januari 2021

Nieuw
Appartement
60 m2
3 kamers
2 slaapkamers
Deel deze woning
Compleet gerenoveerde woning op top locatie!

De Helmersbuurt is een zeer gewilde en kindvriendelijke buurt met tal van gezellige restaurants, cafés en boetieks. Binnen een straal van 250 meter van het appartement, vindt met 3 supermarkten en 3 speeltuinen. De ligging is zeer centraal, net buiten de Grachtengordel en tussen de Overtoom en de Kinkerstraat. Diverse highlights bevinden zich op loopafstand zoals o.a. de Negen Straatjes, het Leidseplein, het Museumplein, de (Food)Hallen en het Vondelpark. De Marqt en de Ten Kate markt bevinden zich op minder dan 10 minuten loopafstand.
De straat zelf kenmerkt zich bovendien door fraaie bomen en veel groen. De openbaarvervoersvoorzieiningen zijn gunstig, diverse tram- en buslijnen hebben stops nabij en met de auto is de Ring A10 binnen slechts 10 minuten te bereiken.

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
60 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Etage
2
Balkon
5 m2
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 61.020 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!