Terschellingstraat 36

1181 HK Amstelveen

€ 1.515 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 september 2020

Nieuw
Appartement
90 m2
3 kamers
2 slaapkamers
Deel deze woning
Prachtig nieuw gerenoveerd 2 slaapkamer appartement in Amstelveen!

Randwijk is - hoewel gelegen in Amstelveen - een echte suburb van Amsterdam. Gelegen in de groene luwte
aan de zuidkant van de stad. Vanaf de woning is het slechts 20 minuten fietsen, 10 minuten met OV of 5 minuten autorijden naar de populaire Amsterdamse Rivierenbuurt en/of Amsterdam Zuid (station Zuid, WTC, Zuidas). Met vele OV mogelijkheden bent u snel in het centrum, Zuidas, Zuidoost en Amstel. Het populaire winkelcentrum van Amstelveen (Plein 60) is op een steenworp afstand. Het heerlijke Amsterdamse bos en de Amstel zijn beiden op loop- en fietsafstand en bieden de mogelijkheid voor de nodige ontspanning en sportiviteit.

Het ruim opgezette appartement op de derde verdieping is ideaal voor starters, een gezin (expats), maar ook zeer geschikt voor ouderen. Het beschikt over 4 kamers (1 riante woonkamer, 1 masterbedroom en 1 extra slaapkamer), dichte keuken, gloednieuwe badkamer en een separaat toilet. Het balkon loopt over de volle breedte van de woning (ongeveer 8 meter) en is gelegen op het oosten, aan de voorzijde (westen) is de galerij waarop de voordeur uitkomt. Er is ook een lift aanwezig, het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk. De woning beschikt ook over een ruime berging op de begaande grond.

Simpelweg een geweldig huis op een top locatie!

* De servicekosten van deze woning bedragen 25 euro per maand. Daarnaast betaalt u een voorschot voor de stookkosten van 100 euro per maand. Deze voorschotten worden aan het einde van het kalenderjaar afgerekend.


Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
90 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Etage
3
Balkon
10 m2
Lift
Lift aanwezig
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 54.540 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!