Amsterdam > Amsterdam-Zuid > Sloterkade
< Terug naar zoekresultaten


Sloterkade 43 -III Amsterdam

1058 HG

€ 1650 p.m. (excl.)

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Open huis a.s. 1 november om 11:45. Meld je aan via de knop Aanvraag bezichtiging!Algemeen

Heerlijk appartement van circa 56 m² met uitzicht over de Sloterkade


Gelegen op de derde etage van een appartementencomplex. De indeling omvat een ruime woonkamer met een plafond van 2.57m hoogte. De keuken is opgesteld in hoekopstelling, er zijn 2 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche en wastafel, aansluiting voor de wasmachine en droger en een separaat toilet. In één van de slaapkamers is een inbouwkast.


Omgeving:

Het appartement is gelegen aan de Sloterkade, recht tegenover het Vondelpark. Nabij het Hoofddorpplein, Jacob Marisplein en de Zeilstraat. Een levendige en bijzonder prettige omgeving met veel voorzieningen. Op de Sloterkade zijn diverse horecagelegenheden.


Het appartement is goed bereikbaar middels het openbaar vervoer, met tramlijnen 1,2 en 17 en diverse buslijnen waaronder lijn 15 op het Surinameplein, en ook bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A2 en A4 via de Ringweg A10.


Bijzonderheden:

- Gebruiksoppervlakte wonen circa 56 m²

- Balkon circa 6m²

Inkomenseis: voor deze woning geldt een inkomenseis van 3x de jaarlijkse huurprijs dient het bruto jaarinkomen te bedragen. Een tweede inkomen mag voor 100% worden meegerekend.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Bezichtiging