Amsterdam > Nieuw-West > Rijswijkstraat
< Terug naar zoekresultaten


Rijswijkstraat 17 Amsterdam

1062 EP

€ 1750 p.m. (excl.)

Beschikbaar per: 01-11-2019

Bezichtiging aanvragen

Te huur 4 kamer-appartement!

Vlak naast het Delftlandplein ligt dit complex met royale appartementen. Op nog geen 5 minuten fietsen ligt het chique Amsterdam-Zuid en binnen een kwartier bent je in het centrum, met de auto zit je zo op de Ring A10. Tevens is de Vrije Universiteit van Amsterdam gelegen op 10 minuten fietsen. Er zijn vele winkels te vinden in de directe omgeving voor de dagelijkse benodigdheden. Zo is er een Albert Heijn, een Lidl en een Action gelegen aan het complex. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 2 stopt op loopafstand van het gebouw, die je zo naar het hartje centrum brengt en er zijn verscheidene buslijnen.

Indeling:

Via het balkon kom je binnen via de hal die toegang geeft tot een slaapkamers en woonkamer met openkeuken. De keuken is voorzien van een afwasmachine en diverse inbouw apparatuur. De woonkamer grenst aan het balkon en geeft toegang tot de 3e slaapkamer. Via de hal naast de keuken loop je naar de badkamer, toilet en 3e slaapkamer. In de bergkast zit een aansluiting voor een wasmachine en droger. 

Inkomensnorm: 

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm van circa 36 maal de kale huurprijs bruto per jaar, waarbij het tweede en derde inkomen voor 100 procent meegerekend mag worden.

Getoonde afbeeldingen zijn ter impressie. De huurwoning wordt zonder meubels of stoffering verhuurd.

Bezichtiging