Amsterdam > Amsterdam Nieuw-West > Rijswijkstraat
< Terug naar zoekresultaten


Rijswijkstraat 159 -A Amsterdam

1062 ES

€ 1330 p.m. (excl.)

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Vlak naast het Delftlandplein ligt dit complex met royale appartementen. Op nog geen 5 minuten fietsen ligt het chique Amsterdam-Zuid en binnen een kwartier ben je in het centrum van Amsterdam, ook ben je met de auto zo op de Ring A10. Tevens is de Vrije Universiteit van Amsterdam gelegen op 10 minuten fietsen. Er zijn vele winkels te vinden in de directe omgeving voor de dagelijkse benodigdheden. Zo is er een Albert Heijn, een Lidl en een Action gelegen aan het complex. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 2 stopt op loopafstand van het gebouw, die je zo naar het hartje centrum brengt en er zijn verschillende buslijnen.


De Delflandpleinbuurt is een gebied in het stadsdeel Nieuw-West waar al geruime tijd een stedelijke vernieuwing in gang is gezet. Met het focussen op verbetering van het woningaanbod en ontwikkeling van het winkelcentrum is het de bedoeling het Hart van de Delflandpleinbuurt weer levendig te maken.


Indeling

Dit appartement ligt op de 1e etage. Bij binnenkomst via de hal loopt u middels een afstap in de woonkamer. Het is een ruime woonkamer van ca. 25 m2 met open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gas comfort, afzuigkap en combi-magnetron.


De eerste en tevens de grootste slaapkamer van ca. 19 m2 bereikt u via deze woonkamer. De tweede slaapkamer is te bereiken middels de hal bij de entree. Deze kamer is ca. 11 m2 en heeft geen direct daglicht, maar doordat de wand voorzien is van ramen aan de bovenzijde zorgt dit voor indirect daglicht.

De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Daarnaast is er nog een separate wc en wasruimte aanwezig.


Bijzonderheden

- Geheel gerenoveerd appartement

- Dubbel glas

- Stadsverwarming (voorschot stookkosten €70,00 per maand)

- Overige servicekosten (€45,00 per maand)


Interesse in een bezichtiging?

Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, klik op de "Aanvraag bezichtiging" button op onze website.


Voorwaarden

De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van minimaal 12 maanden.

2 maanden waarborgsom bij het aangaan van de huurovereenkomst.

Bezichtiging