Rijswijkstraat 159 A

1062ES Amsterdam (Westlandgracht)

€ 1.365 per maand

Beschikbaar vanaf 1 februari 2021

Nieuw
Appartement
70 m2
3 kamers
2 slaapkamers
Deel deze woning
Vlak naast het Delftlandplein ligt dit complex met royale appartementen. Op nog geen 5 minuten fietsen ligt het chique Amsterdam-Zuid en binnen een kwartier bent je in het centrum, met de auto zit je zo op de Ring A10. Tevens is de Vrije Universiteit van Amsterdam gelegen op 10 minuten fietsen. Er zijn vele winkels te vinden in de directe omgeving voor de dagelijkse benodigdheden. Zo is er een Albert Heijn, een Lidl en een Action gelegen aan het complex. 

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 2 stopt op loopafstand van het gebouw, die je zo naar het hartje centrum brengt en er zijn verscheidene buslijnen.De Delflandpleinbuurt is een gebied in het stadsdeel Nieuw-West waar al geruime tijd een stedelijke vernieuwing in gang is gezet. Met het focussen op verbetering van het woningaanbod en ontwikkeling van het winkelcentrum is het de bedoeling het Hart van de Delflandpleinbuurt weer levendig te maken.

Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gas comfort, afzuigkap en combi-magnetron. De eerste en tevens de grootste slaapkamer bereikt u via de woonkamer. De tweede slaapkamer is te bereiken middels de hal bij de entree. Deze kamer heeft geen direct daglicht, maar doordat de wand voorzien is van ramen aan de bovenzijde zorgt dit voor indirect daglicht. De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Daarnaast is er nog een separate wc en wasruimte aanwezig.

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
70 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Etage
2
Lift
Lift aanwezig
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 49.140 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!