Rijswijkstraat 13

1062 EP Amsterdam

€ 1.840 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 augustus 2020

Nieuw
Appartement
72 m2
4 kamers
3 slaapkamers
Deel deze woning
Vlak naast het Delftlandplein ligt dit complex met royale appartementen. Op nog geen 5 minuten fietsen ligt het chique Amsterdam-Zuid en binnen een kwartier bent je in het centrum, met de auto zit je zo op de Ring A10. Tevens is de Vrije Universiteit van Amsterdam gelegen op 10 minuten fietsen. Er zijn vele winkels te vinden in de directe omgeving voor de dagelijkse benodigdheden. Zo is er een Albert Heijn, een Lidl en een Action gelegen aan het complex. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 2 stopt op loopafstand van het gebouw, die je zo naar het hartje centrum brengt en er zijn verscheidene buslijnen.

De Delflandpleinbuurt is een gebied in het stadsdeel Nieuw-West waar al geruime tijd een stedelijke vernieuwing in gang is gezet. Met het focussen op verbetering van het woningaanbod en ontwikkeling van het winkelcentrum is het de bedoeling het Hart van de Delflandpleinbuurt weer levendig te maken.

Indeling 

Dit appartement ligt op de 2e etage. Bij binnenkomst via de hal loopt u middels een afstap in de woonkamer. Het is een ruime woonkamer van ca. 26 m2 met open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gas comfort, afzuigkap en combi-magnetron. Aan de hal zit ook de kleine slaapkamer van ca. 8m2.

Aan de woonkamer grenst een gang. Via deze gang is de 2e slaapkamer te bereiken, het separate toilet, de badkamer en een wasruimte. De 3e slaapkamer is te bereiken via de woonkamer. Alle kamers hebben direct daglicht.

Bijzonderheden

  • - Geheel gerenoveerd appartement 
  • - Dubbel glas

Interesse in een bezichtiging?
Wilt u meer informatie en/of een afspraak maken voor een bezichtiging, "klik" op de reageerbutton op deze site.

Voorwaarden

De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van minimaal 12 maanden. 
2 maanden waarborgsom bij het aangaan van de huurovereenkomst.
Het inkomen/vermogen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs, ca 3 keer de huurprijs bruto per maand.

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
72 m2
Kamers
4
Slaapkamers
3
Etage
2
Balkon
5 m2
Servicekosten
€ 95 per maand
Inkomenseis
€ 66.240 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!