Overtoom 443-2

1054KG Amsterdam (Overtoomse Sluis)

€ 1.450 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 februari 2021

Nieuw
Appartement
48 m2
2 kamers
1 slaapkamers
Deel deze woning
Woning is voorzien van alle gemakken en heeft een fantastische locatie in Amsterdam. Op loopafstand van het Vondelpark, van Baerlestraat en het Leidseplein. Daarnaast zijn er verschillende OV-haltes in de straat en ligt de uitvalsweg A10 op 10 minuten rijafstand. Gezellige buurt voorzien van vele restaurants, cafés, winkels en supermarkten. Servicekosten zijn 25 euro per maand. 
 
Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor de woning geldt 3x de kale huur als bruto maand inkomen, waarbij het tweede inkomen voor 100 procent meegerekend mag worden. 

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Onbekend
Oppervlakte
48 m2
Kamers
2
Slaapkamers
1
Etage
2
Balkon
8 m2
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 52.200 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!