Hoogte Kadijk 141 2

1018 BH Amsterdam (Oostelijke Eilanden/Kadijken)

€ 1.345 per maand (excl.)

Nieuw
Appartement
43 m2
2 kamers
1 slaapkamers
Share this home
In de prachtige Plantagebuurt, een van de meest gewilde buurten van Amsterdam, is dit heerlijk lichte appartement op de tweede verdieping in de verkoop gekomen. Het betreft een tweekamerappartement waarbij de open keuken is geplaatst in de versmalling tussen eet- en woonkamer. Hierdoor voelt het alsof de ruimte uit twee vertrekken bestaat, ideaal voor samenwoners of wanneer u behoefte heeft aan een aparte leef- en werkruimte. De slaapkamer is gesitueerd aan de rustige achterzijde en kijkt uit op een groen binnenterrein, zodat de nachten heerlijk stil zijn.
Grote raampartijen aan voor- en achterzijde maken de woonruimte prettig licht en geven een ruimtelijke uitstraling.

De Hoogte Kadijk is een rustige straat, waardoor u geen last heeft van enig verkeer. Hoewel de buurt onderdeel uitmaakt van het stadsdeel Centrum, zijn ‘de Oostelijke eilanden en Kadijken’ een oase van kalmte. Op loopafstand zijn diverse restaurants, cafés, winkels, supermarkten en de Dappermarkt gelegen. Tevens zijn er op loopafstand voorzieningen als Artis, filmtheater Kriterion, de Universiteit van Amsterdam en het Tropenmuseum. Voor recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Oosterpark.
Het appartement is uitstekend bereikbaar. Zowel Amsterdam Centraal als Muiderpoort Station zijn in minder dan 10 minuten fietsen te bereiken. Het bus- en tramstation zijn gelegen op 2 minuten lopen vanaf het appartement. Via de Piet Heintunnel bent u binnen enkele autominuten op de Ringweg A-10 en diverse uitvalswegen. In de straat is voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. De wachttijd voor een parkeervergunning is in dit deel van het Centrum slechts enkele maanden.

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
43 m2
Kamers
2
Slaapkamers
1
Etage
1
Servicekosten
€ 25 per maand
Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht voor jouw specifieke wensen

Gemakkelijk

Huren was nog nooit zo eenvoudig door ons overzichtelijke verhuurproces

Snel

Vind jouw droomwoning vandaag