Muntplein 2 R

1012WR Amsterdam (Nieuwe Zijde)

€ 1.445 per maand (excl.)

Nieuw
Appartement
60 m2
2 kamers
1 slaapkamers
Deel deze woning
Beleef hier een unieke virtuele inkijk van elke appartement! Door op de brievenbus te klikken word je door middel van vernieuwde beelden naar het appartement naar keuze geleidt: https://www.3dvastgoedfotografie.nl/liv-residential/muntplein-2

Bekijk nu de VR beelden: https://www.3dvastgoedfotografie.nl/liv-residential/muntplein/video.mp4 & https://www.3dvastgoedfotografie.nl/liv-residential/muntplein/video.mp4

Het appartementencomplex is een rijksmonument aan het Muntplein uit 1895. Het is ontworpen door H.P. Berlage als kantoorgebouw van de “Nederlanden van 1845”, een voorganger van Nationale Nederlanden. Het gebouw heeft een mooie historie die nog goed zichtbaar is in de prachtige details van het gebouw. Alle appartementen zijn voorzien van een moderne keuken en badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche met glazen douchewand. Daarnaast bevindt de toilet zich een aparte ruimte. 

Ook qua locatie zit u goed in Muntplein. Midden in het hart van Amsterdam bent uw op loopafstand van winkels en restaurant. Op het muntplein heeft u een fraai uitzicht op de Munttoren. Daarnaast zijn de bus, de tram en de metro op loopafstand bereikbaar. De metrohalte Rokin van de Noord-zuidlijn ligt op 300m afstand.

Het getransformeerde gebouw is gasloos en zeer energiezuinig. Voor de warmtelevering heeft elk appartementen zijn eigen lucht-waterwarmtepomp. Alle woningen zijn voorzien van een individuele mechanische ventilatie met warmteterugwinning. 

Kenmerken

Deze woning is onderdeel van
Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
60 m2
Kamers
2
Slaapkamers
1
Etage
4
Lift
Lift aanwezig
Servicekosten
€ 50 per maand
Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht voor jouw specifieke wensen

Gemakkelijk

Huren was nog nooit zo eenvoudig door ons overzichtelijke verhuurproces

Snel

Vind jouw droomwoning vandaag