Maria Austriastraat 841

1087 GZ Amsterdam

€ 1.795 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 1 augustus 2020

Nieuw
Appartement
130 m2
5 kamers
3 slaapkamers
Deel deze woning
Leuke woning beschikbaar per 1-8-2020. Deze woning is uiterst geschikt voor een gezin. Er zijn 3 slaapkamers en een zeer ruime woonkamer. Ook heeft de woning een eigen dakterras. In de woning is ook een berging aanwezig. In de interne parkeergarage onderin het pand beschik je over een eigen auto parkeerplaats.

Omgeving

Gevarieerde bebouwing binnen een aantrekkelijke groene leefomgeving.

Algemeen

Blok 24a kenmerkt zich door gevarieerde bebouwing binnen een aantrekkelijke groene leefomgeving. In totaal bevinden zich 27 huurwoningen in het project, welke bestaan uit appartementen en stadswoningen. De gracht die dit woongebied doorkruist zorgt voor een balans tussen ‘steen’ en ‘groen’. De appartementen zijn zowel per lift als per trap te bereiken. De stadswoningen hebben alle een eigen ingang. Het appartementencomplex heeft energielabel A.

Voorzieningen

Naast hemels mooie luchten is IJburg ook rijk aan groene voorzieningen. Het Diemerpark, ongeveer zo groot als het Vondelpark, en het strand van Blijburg aan Zee liggen op loopafstand. Op Haveneiland West komen verder nog drie wijkparken en een groot gezinsvriendelijk grasstrand. Nog dichter bij huis zijn er vier speelvelden en twaalf groene speelplekken. Alle ingrediënten voor een rijk buitenleven.

Bereikbaarheid

IJburg is ook centraal gelegen naast uitvalswegen naar de A1, A9 en A10. Openbaar vervoer is hier prima geregeld met tram 26 bent u binnen 15-20 minuten op Centraal Station en met bus 66 richting Station Arena in Amsterdam Zuid-oost. Het winkelcentrum van IJburg bied veel winkel mogelijkheden zoals: De Abert Heijn, de Vomar, Blokker, Hema, een slager, een bakker, een fiestenmaker en nog veel meer. Verder op IJburg natuurlijk leuke winkels, een apotheek, scholen, kinderdagverblijven en restaurants, denk hier aan de IJburglaan en de haven.

Samenvatting

  • Beschikbaar per 1-8-2020
  • De servicekosten bedragen €20 per maand bovenop de huurprijs
  • De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen
  • De waarborgsom is 2x de maandhuur inclusief servicekosten
  • De minimum inkomenseis is 3x de maandhuur als bruto inkomen

Let op: deze woning is niet geschikt voor woningdelers.

Kenmerken

Type
Eengezinswoning
Huurcondities
Onbekend
Oppervlakte
130 m2
Kamers
5
Slaapkamers
3
Dakterras
10 m2
Servicekosten
€ 20 per maand
Inkomenseis
€ 64.620 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!