Lodewijk Tripstraat 11 1A

1052ER Amsterdam (Frederik Hendrikbuurt)

€ 1.195 per maand

Beschikbaar vanaf 4 december 2020

Nieuw
Appartement
30 m2
2 kamers
1 slaapkamers
Deel deze woning
Prachtig 2-kamerappartement op de 1e verdieping, circa 30 m2. De woning is in 1898 gebouwd maar mooi gerenoveerd.

De gehele woning is voorzien van een nette laminaat vloer.
De gebruikte foto's zijn van een vergelijkbaar type appartement omdat deze woning nog bewoond is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Het appartement is gelegen in de buurt Frederik Hendrikbuurt Noord. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor 1 persoon geldt een inkomensnorm van circa 36 maal de kale huurprijs bruto per jaar, waarbij het tweede inkomen voor 100 procent meegerekend mag worden.

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
30 m2
Kamers
2
Slaapkamers
1
Etage
1
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 43.020 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!