Amsterdam > Amsterdam-Oost > Joris Ivensplein
< Terug naar zoekresultaten


Joris Ivensplein 22 Amsterdam

1087 BP

€ 1795 p.m. (excl.)

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Riant vier-kamer appartement met veel licht en ruimte op IJburg geschikt voor 3 woningdelers


Het appartement is voorzien van een gloednieuwe luxe keuken met o.a. vaatwasser, kookplaat, combi-oven, koelkast en vriezer. Ook is de badkamer voorzien van een ligbad en douche.


Een fijn 4-kamer appartement van ca. 125 m2 in Blok 5 op de 2e etage aan de binnentuin. De woning ligt boven het winkelcentrum van IJburg met openbaar vervoer om de hoek, hartje centrum IJburg. In de onderliggende parkeergarage beschikt u over een parkeerplaats.


Via de hal bereikt men twee slaapkamers. Daarnaast zijn het aparte toilet en de moderne badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel eveneens vanuit de hal te bereiken. De woonkamer heeft een luxe keuken met inbouwapparatuur. Daarbij is de derde slaapkamer bereikbaar via de woonkamer.


Blok 5 is door drie architecten in afzonderlijke delen ontworpen, die uiteindelijk tezamen weer tot een blok samensmelten. Hierdoor zijn diversiteit en variatie ingrediënten geweest om te komen tot een bijzonder gebouw. Op de eerste woonlaag van de woonblokken zijn verschillende daktuinen aanwezig die door grote openingen in de gevels van de IJburglaan een intiem maar tegelijk open karakter krijgen.

Het complex bestaat uit 4 woonlagen en begint vanaf de 1e etage, op de begane grond zijn de winkels gesitueerd. Alle appartementen beschikken over een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de garage. De appartementen zijn zowel per lift als per trap te bereiken. Het appartementen complex heeft energielabel A.


*Graag reageren via onze website (https://livresidential.nl), reacties via Pararius worden niet in behandeling genomen.

** Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de plattegrond en/of foto’s.

Bezichtiging