Tweede Anjelierdwarsstraat 22-B

1015NT Amsterdam (Jordaan)

€ 1.395 per maand (excl.)

Nieuw
Appartement
42 m2
2 kamers
1 slaapkamers
Deel deze woning
Deze straat (voormalige gracht) bevindt zich in het hart van de Jordaan en is een zijstraat van de Westerstraat. Geniet van een kop koffie of een glas wijn op 1 van de terrassen op de Noordermarkt of in de Italiaanse straat zoals deze straat ook wel wordt genoemd , ervaar culinaire Italiaanse perfectie bij Assaggi of praat gezellig bij met je buurtgenoten bij in 1 van de (lokale) cafes. En wat dacht je van de beroemde (biologische) markten op zaterdag en maandag? Het Anne Frank huis ligt hemelsbreed op 500 meter afstand.

Wandel door de dwarsstraatjes, die de laatste jaren uitgegroeid zijn tot populaire winkelstraten met vele charmante restaurants: gezelligheid is dus eenvoudig te vinden! Je dagelijkse boodschappen doe je in de westerstraat bij de AH of in de Jumbo aan de overkant van de straat of bij Marqt op de Haarlemmerstraat.

De Tweede Anjeliersdwarsstraat is nog een stukje 'echte' Jordaan met fijne, betrokken mensen om je heen. Een grote variëteit aan cafés, restaurants, terrassen, elegante boetiekjes en galeries die de Jordaan zo uniek maken: je vindt het simpelweg op steenworp afstand.
Het Centraal Station en Westerpark bereik je eenvoudig te voet en ook geen gebrek aan openbaar vervoersmogelijkheden: trams en bussen naar de Pijp, Oud Zuid (concertgebouw en musea) en Zuidas stoppen om de hoek.

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
42 m2
Kamers
2
Slaapkamers
1
Etage
2
Servicekosten
€ 25 per maand
Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht voor jouw specifieke wensen

Gemakkelijk

Huren was nog nooit zo eenvoudig door ons overzichtelijke verhuurproces

Snel

Vind jouw droomwoning vandaag