Jan van Zutphenstraat 265

1069RR Amsterdam

€ 1.400 per maand (excl.)

Beschikbaar vanaf 3 augustus 2020

Nieuw
Appartement
86 m2
3 kamers
2 slaapkamers
Deel deze woning
Ruime 3-kamer appartement met 2 slaapkamers van circa 86m2 met vrij en mooi uitzicht over de omgeving en het water. Gelegen in "toren 1" van de “Gemini” gebouwen (bouwjaar 2007) in Osdorp. Inclusief een eigen parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage.
 
Het Gemini complex bevat hele lichte appartementen door de grote ramen tot op de vloer, voorzien van nette badkamer en moderne keuken met alle inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven).
 
Omgeving
Gunstig gelegen woning met tramlijn 1 om de hoek, deze brengt u in twintig minuten naar hartje centrum als ook een snelle busverbinding naar Schiphol (bus 192), Zuidas en Westelijk havengebied. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten de belangrijkste uitvalswegen A4, A5, A9 en A10 en met een bootje kunt u via het Nieuwe Meer de grachtengordel bereiken. Gelegen aan water en groen, en om de hoek van winkelstraat Pieter Callandlaan met o.a. een Albert Hein XL maar ook op loopafstand van het Osdorpplein met een ruime hoeveelheid aan winkels en voorzieningen.
  
Het complex is uitgerust met twee liften, video-intercomsysteem, ruime bergingen, een gezamenlijke fietsenberging en een parkeergarage met voor ieder appartement een parkeerplaats. Er is bij alle woningen een aansluiting voor tv, internet en telefoon en er is een elektronisch zonweringsysteem.
 
Alle appartementen zijn voorzien twee toiletten, een voor gasten en een in de badkamer en een dubbele wastafel met douche.
De appartementen worden opgeleverd in neutrale kleur (wit).
 
- De servicekosten bedragen €100,- per maand.
- Alle woningen hebben een gekoppelde parkeerplaats in de kelder.
- De woning beschikt over een eigen berging
- Waarborgsom staat vast op een minimaal van 2 maanden kale huur + service kosten
- Kosten voor de nutsbedrijven komen op naam van der huurder, de hoogte van de kosten zijn afhankelijk van uw eigen gebruik.
 
Om in aanmerking te kunnen komen voor het huren van een appartement dient u te voldoen aan financiële eisen;
- Inkomenseis van minimaal 3 keer de maandhuur als bruto maand inkomen (dit mag het gezamenlijke inkomen zijn)
- Voor ingang van de huurovereenkomst dient de eerste betaling voldaan te zijn (eerste maand huur en waarborgsom

* Foto’s uit deze advertentie zijn van een vergelijkbare woning. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.
 

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
86 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Etage
1
Lift
Lift aanwezig
Inkomenseis
€ 50.400 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!