Jan Hanzenstraat 106 H

1053 SV Amsterdam (Kinderbuurt)

€ 1.695 per maand

Beschikbaar vanaf 16 november 2020

Nieuw
Appartement
55 m2
2 kamers
1 slaapkamers
Deel deze woning
Bakkers, hippe conceptstores, de Marqt, Albert Heijn en Dirk van den Broek zijn op loopafstand gelegen maar ook restaurants zoals Bar Centraal, The Breakfast Club, Bar Spek en Spaghetteria vind je op een steenworp afstand. Ook een parkeergarage is om de hoek. In een paar minuten fietsen ben je midden in de Jordaan, op de Dam, het Vondelpark of Leidseplein en toch kun je hier heerlijk rustig wonen. Met de auto bereik je in een paar minuten de Ring A10 en tram 1, 17 en 7 zijn op loopafstand. 
 
De Jan Hanzenstraat is een rustige autoluwe straat met voornamelijk bestemmingsverkeer, om de hoek van de Bilderdijkstraat en de Kinkerstraat en gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Het openbaar vervoer (tram en bus) brengt je gemakkelijk en snel richting Schiphol, Amstelveen, Station Zuid en het Centraal Station. 
 
Het karakteristieke pand is prachtig gelegen en de gezellige Ten Katemarkt is praktisch naast de deur. Het Vondelpark en de Jordaan liggen beide op loopafstand waar je lekker kunt wandelen, winkelen, hardlopen of een kopje koffiedrinken. Diverse culturele voorzieningen als het Concertgebouw en het Museumplein liggen op minder dan tien minuten fietsen. In de directe omgeving zijn internationale en zeer goede restaurants en cafés te vinden zoals Bar Centraal, Café Panache, De Japanner en Belle Ami. Bovendien zijn de Filmhallen voor een avond ontspanning nabij. 
 

Kenmerken

Type
Appartement
Huurcondities
Gestoffeerd
Oppervlakte
55 m2
Kamers
2
Slaapkamers
1
Tuin
15 m2
Servicekosten
€ 25 per maand
Inkomenseis
€ 61.020 bruto inkomen per jaar
Verantwoordelijkheid

LIV is eigenaar van de aangeboden woningen en kent alle details. Hierdoor kunnen we een persoonlijk en direct service verlenen om aan jouw wensen tegemoet te komen

Digitaal verhuurproces

De workflow van LIV is digitaal. Dit betekent snelle service en duidelijke processen. Bezichtigingen worden aangevraagd via de LIV website en documenten worden digitaal verzameld. Na een laatste check en goedkeuring wordt het huurcontract opgesteld en digitaal ondertekend

Toegankelijk

LIV is zeer toegankelijk en probeert binnenkomende verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ons doel is dat jij gelukkig wordt in een van onze woningen!