Amsterdam > Amsterdam Oost > Insulindeweg
< Terug naar zoekresultaten


Insulindeweg 109 -H Amsterdam

1094 PG

€ 1400 p.m. (excl.)

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Leuk appartement te huur in het bruisende stadsdeel Oost

Het stadsdeel heeft verschillende parken net zo mooi als het Vondelpark maar een stuk minder druk. En niet te vergeten het park Frankendael met leuke restaurants en de thuishaven van de Pure markt. Het heeft een centrale ligging nabij het Javaplein, het Tropenmuseum en de Dappermarkt. Ook winkels en horeca- en uitgaansgelegenheden zijn op loopafstand bereikbaar. Vlakbij het appartement vindt u maar liefst twee parken: het Flevopark (met zwembad) en het Oosterpark. Het appartement ligt gunstig ten opzichte van openbaar vervoer voorzieningen waaronder NS station Muiderpoort, diverse tramlijnen en bussen. ook de Ring A-10 is goed en snel bereikbaar. Parkeren middels vergunning, er is geen wachtrij bekend


Indeling:

Je komt binnen via de hal die toegang geeft aan de woonkamer, 1 slaapkamer, badkamer en keuken. In de hal vind je een ruimte voor de wasmachine en een voorraadkast. Via een kleine hal naast de woonkamer kom je in de 2e slaapkamer en toilet. De keuken is voorzien van inbouw apparatuur zoals een combimagnetron en een koel-vriescombinatie. De keuken geeft toegang tot de tuin. Beide slaapkamers grenzen aan de tuin.


Inkomensnorm: 

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm van circa 36 maal de kale huurprijs bruto per jaar, waarbij het tweede inkomen voor 100 procent meegerekend mag worden.


De woning is geschikt om te delen door 2 personen. Garantstelling is niet mogelijk voor deze woning.


*Graag reageren via onze website (https://livresidential.nl), reacties via Pararius nemen wij niet in behandeling.

** Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de plattegrond en/of foto’s.

Bezichtiging