Amsterdam > IJburg > IJburglaan
< Terug naar zoekresultaten


IJburglaan 641 Amsterdam

1087 BS

€ 1775 p.m. (excl.)

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Eigen parkeerplaats

Riant vier-kamerappartement van circa 112m2 met veel licht en ruimte op IJburg geschikt voor 3 woningdelers. Het appartement heeft een gloednieuwe luxe keuken met o.a. vaatwasser, kookplaat, oven, koelkast en vriezer. Ook de badkamer is gerenoveerd en voorzien van o.a. een ligbad, douche en een dubbele wastafel. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en een laminaatvloer!

Inclusief een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder!

Blok 5 is door drie architecten in afzonderlijke delen ontworpen, die uiteindelijk tezamen weer tot 1 blok samensmelten. Hierdoor zijn diversiteit en variatie ingrediënten geweest om te komen tot een bijzonder gebouw. Op de eerste woonlaag van de woonblokken zijn verschillende daktuinen aanwezig die door grote openingen in de gevels van de IJburglaan een intiem maar tegelijk open karakter krijgen.
Het complex bestaat uit 4 woonlagen en begint vanaf de 1e etage, op de begane grond zijn de winkels gesitueerd. Alle appartementen beschikken over een berging en een parkeerplaats in de garage. De appartementen zijn zowel per lift als per trap te bereiken. Het appartementen complex heeft energielabel A. De servicekosten bedragen €65 per maand.

*Graag reageren via onze website (https://livresidential.nl), reacties via Pararius nemen wij niet in behandeling.

** Foto's zijn van een vergelijkbare woning.

Bezichtiging